bg image

Header v2

EXIT GAMES TIMISOARA

Exit Games is the best ESCAPE ROOM in Timisoara since 2014

Vino cu echipa Ta

Veti fii inchisi

Aveti la dispozitie o ora

Pentru a evada

ce este un joc de evadare


Ce este un joc de evadare


Mică istorie- Cum am început.

Jocurile ca și Real Room sau Escape Room și-au început activitatea în Europa începând din anul 2011 într-un subsol vechi, al unei clădiri din Budapesta (Ungaria).
România, primul joc de acest fel a fost înființat de către echipă noastră, în anul 2012, acumulând o vastă experiență până în prezent.
Trecutul reprezintă garanția calității servicilor oferite. La realizarea acestor jocuri ne-am axat pe crearea unei atmosfere cât mai plăcute

Detalii despre joc- Ce presupune.

Sarcină jocului presupune evadarea jucătorilor, fie ei două sau mai multe (maxim 6) persoane, dintr-o cameră blocată. Pentru realizarea acestui lucru, jucatorii trebuie să rezolve enigmele întâmpinate în cameră respectivă, mai exact dezvăluirea lucrurilor ascunse, aflarea informațiilor strecurate în mici detalii în cameră. De asemenea, parcurgerea jocului provoacă interacțiune participanților într-un mod detaliat, și asumarea unei atenții distributive deosebite. Deoarece, planificarea jocurilor a fost bazată pe unele observații din domeniul psihologiei, este des întâlnită în descrierea jocului de către jucători trecerea ireversibilă a timpului și conștientizarea acestuia că fiind un efect al experienței dobândite.

 

escape room Timisoara

real room escape

bg image

Informare Exit Virus

16.03.2020 Informare


12.03.2020 Informare


bg image

Horror Hospital

Horror Hospital

Celebrul neurochirurg Dr. Roze a început un experiment dificil, în urma căruia a reusit să citească gândurile oamenilor, dar situaţia a scăpat de sub control, iar la spital au apărut tot mai multe zgomote interesante si creaturi stranii. Oamenii din vecinătate, alarmaţi de situaţie, apelează la serviciul de ambulanţă. Jucătorii sunt paramedicii sosiţi la spitalul necunoscut pe care urmează să-l cerceteze.

Nivel de dificultate: ★★★★☆


Limită de vârstă 16+

2-6 persoane

 

Rezerva acum

bg image

Bank Robbery

Bank Robbery

Toată lumea s-a gândit măcar o dată în viață, cum ar fi să dai o spargere la bancă. Acum a venit momentul! Mafia italiană îşi depozitează banii obținuți prin metode ilicite, cei 1 milion de dolari, exact în banca ochită de voi. Omul vostru din interior a reuşit să dezactiveze alarma pentru o oră, dar calea până la seif nu e floare la ureche. Pune mâna pe bani şi fugi!
*Povestea este fictivă, iar banii din aceasta nu sunt reali.

Nivel de dificultate:  ★★★★★☆

2-6 persoane

Rezerva acum

bg image

The Ring

The Ring

psiho-escape room

Da este adevarat. The Ring.
Acum puteti fi protagonistii primei camerei tip psiho-escape room din Romania.
Sunteti gata pentru 60 de minute de fiori?

Nivel de dificultate: ★★★★☆☆

Limită de vârstă 16+

2-6 persoane

Rezerva acum

bg image

Mr. Bean – Pregatire de Craciun

Mr.Bean

Pregatire de Craciun

Mr. Bean s-a dus sa faca cumparaturile de Craciun, dar nu a putut lasa casa nesupravegheata. Astfel, a pus tot felul de piedici si capcane pentru a impiedica intrarea altora in casa. Din pacate, si planul asta al lui – ca si toate celelalte – nu se intampla cum si-ar dori el, ci invers: se intra foarte usor, dar se iese foarte greu. In casa ne putem intalni cu multe lucruri cunoscute care ne garanteaza distractia. Dar si distractia are o limita, caci daca nu reusim sa evadam pana se intoarce de la cumparaturi, suntem nevoiti sa petrecem sarbatorile cu el, si asta va avea consecinte neprevazute.

Nivel de dificultate: ★★★☆☆☆

2-6 persoane

REZERVA ACUM

bg image

Laboratory of TESLA

The Laboratory of Tesla

Nikola Tesla este geniul ale carui inventii au schimbat lumea si viata noastra de zi cu zi. Legenda spune ca Tesla avea un laborator secret in care s-ar afla inventii ce au ramas necunoscute. De peste 100 de ani, grupuri de cercetatori au cautat acest laborator misterios. Acum, tu si echipa ta l-ati gasit si aveti marea sansa de a dezvalui secretele ce se ascund aici. Dar, atentie! Lucrurile o iau razna in clipa in care usa se inchide, iar daca nu reusiti sa va teleportati, veti ramane blocati pe veci si nimeni nu va va gasi.

Nivel de dificultate: ★★★★☆☆

2-6 persoane

REZERVA ACUM

bg image

Prison Break

Prison Break

Sigur că te-ai jucat cu ideea cum ar fi să evadezi din închisoare. Nu tu ești primul. Calea de ieșire e deja pregătită, dar foarte puțini au reușit să evadeze. Doar în echipă puteți evada. Păcălește gardianul și trăiește experiența.

Nivel de dificultate (estimare): ★★★★★☆

Limită de vârstă 16+

2-6 persoane

REZERVA ACUM

Preturi

 

Pret

2-6 Persoane

 

    50 RON / persoana

 

    FAQ:
    Pot să plătesc cu card bancar?
    Da, siguri.
Rezerva acum

bg image

Rezervari

Rezervari

1.Alegi data > 2.Alegi camera > 3.Completează & [Book now] > 4.Click [Confirm] > 5.Primești un email

No active services

Contact

Contact us

 

004 0747 789 245
Timisoara B-dul Constantin Brancoveanu 53.
office([email protected]_)exitgames.ro

Facebook


[recaptcha size:compact]

Map Brancoveanu

Locatie Brancoveanu