The Ring

Story of the game

Conform relatărilor, mai demult, în acest loc s-au întâmplat lucruri înspăimântătoare. Poate cunoașteți povestea fetei posedate, aruncate de proprii părinți în fântână. Se presupune că de atunci acest loc este bântuit. Evenimentele bizare de la stația de metrou părăsită pe nume OLDHORSE FARM sunt și ele cauzate fără îndoială de faptul că stația a fost construită pe ruinele fostei case părintești ale Samarei. Dealungul anilor, aventurierii au descoperit pasaje secrete și tuneluri în zona stației de mult izolată de autorități. Unii dintre ei au dispărut în mod misterios iar cei care au reușit totuși să scape se află și azi sub tratament psihiatric. Tu și echipa ta, printr-o decizie îndrăzneață ați hotărât să dezlegați acest mister și v-ați încumetat să explorați locul blestemat.Persoane

2-7

Dificultate

Logică

Abilități

Limita de vârstă 16+

Only 3 rooms available for today.

Book

Sunday \ 2021-11-28 \ The Ring

Sunday
\ 2021-11-28 \ The Ring

Monday \ 2021-11-29 \ The Ring

Monday
\ 2021-11-29 \ The Ring

Pe parcursul jocului există lucruri de care aș putea să mă sperii (animale, șocuri electrice sau alte lucruri înspăimântătoare)?

Nu. Jocul va crește nivelul de adrenalină al participanților datorită succesului dobândit de aceștia în urma rezolvării unora dintre puzzle-uri și nu datorită fricii.În jocurile The Ring și Horror Hospital sunt elemente care pot să vă sperie. La aceste camere vârsta recomandată pentru jucători este 16 de ani.

Este necesară forța fizică pentru rezolvarea jocului?

Nu, nu este necesară forța fizică, numai gândirea, creativitatea și lucru în echipă.