Prison Break

Story of the game

Ca mulți alții, probabil și voi ați cochetat cu ideea evadării dintr-o închisoare. Nu sunteți primii. Deși calea de ieșire a fost deja pregătită cu meticulozitate de prizonierii de dinainte, puțini au reușit să găsească drumul spre libertate. Zeci de ani de planificări, de săpat tuneluri și de speranțe au fost investiți în construirea în secret a căii de evadare. Nu este însă ușor, puteți evada doar ca o echipă, veți avea nevoie unii de alții. Păcăliți-l pe gardian, EVADAȚI!!!Persoane

2-6

Dificultate

Logică

Abilități

Limita de vârstă 13

Only 3 rooms available for today.

Book

Friday \ 2021-05-07 \ Prison Break

Friday
\ 2021-05-07 \ Prison Break

Saturday \ 2021-05-08 \ Prison Break

Saturday
\ 2021-05-08 \ Prison Break

Sunday \ 2021-05-09 \ Prison Break

Sunday
\ 2021-05-09 \ Prison Break

Pe parcursul jocului există lucruri de care aș putea să mă sperii (animale, șocuri electrice sau alte lucruri înspăimântătoare)?

Nu. Jocul va crește nivelul de adrenalină al participanților datorită succesului dobândit de aceștia în urma rezolvării unora dintre puzzle-uri și nu datorită fricii.

În jocurile The Ring și Horror Hospital sunt elemente care pot să vă sperie. La aceste camere vârsta recomandată pentru jucători este 16 de ani.

Câți membri poate avea o echipă?

Echipele pot fi formate din minim 2 persoane – max. 7. Recomandat este să fiți în număr maxim (șanse mai mari de evadare ;))