Laboratory of Tesla

Story of the game

Nikola Tesla a fost un geniu al cărui invenții au schimbat lumea și viețile noastre de zi cu zi. Potrivit legendei Tesla avea un laborator secret unde își testa cele mai recente descoperiri, loc despre care, din păcate, nu se știu prea multe nici până azi. De peste 100 de ani, grupuri de cercetători au căutat acest laborator misterios fără succes. Acum, tu si echipa ta l-ați găsit și aveți marea șansă de a dezvălui secretele ce se ascund aici. După închiderea ușii laboratorului, lucrurile încep să se precipite, singura modalitate de ieșire este punerea în funcțiune a unui aparat de teleportare, care, potrivit unor prezumții a fost printre ultimele teme de cercetare ale geniului. În cazul unui eșec în îndeplinirea misiunii, șansa salvării este aproape nulă. Persoane

2-7

Dificultate

Logică

Abilități

Only 3 rooms available for today.

Book

Tuesday \ 2022-09-27 \ Laboratory of Tesla

Tuesday
\ 2022-09-27 \ Laboratory of Tesla

Wednesday \ 2022-09-28 \ Laboratory of Tesla

Wednesday
\ 2022-09-28 \ Laboratory of Tesla

Thursday \ 2022-09-29 \ Laboratory of Tesla

Thursday
\ 2022-09-29 \ Laboratory of Tesla

Pe parcursul jocului există lucruri de care aș putea să mă sperii (animale, șocuri electrice sau alte lucruri înspăimântătoare)?

Nu. Jocul va crește nivelul de adrenalină al participanților datorită succesului dobândit de aceștia în urma rezolvării unora dintre puzzle-uri și nu datorită fricii.În jocurile The Ring și Horror Hospital sunt elemente care pot să vă sperie. La aceste camere vârsta recomandată pentru jucători este 16 de ani.

Pot sa plătesc prin bancă?

DA.