Laboratory of Tesla

Story of the game

Nikola Tesla a fost un geniu al cărui invenții au schimbat lumea și viețile noastre de zi cu zi. Potrivit legendei Tesla avea un laborator secret unde își testa cele mai recente descoperiri, loc despre care, din păcate, nu se știu prea multe nici până azi. De peste 100 de ani, grupuri de cercetători au căutat acest laborator misterios fără succes. Acum, tu si echipa ta l-ați găsit și aveți marea șansă de a dezvălui secretele ce se ascund aici. După închiderea ușii laboratorului, lucrurile încep să se precipite, singura modalitate de ieșire este punerea în funcțiune a unui aparat de teleportare, care, potrivit unor prezumții a fost printre ultimele teme de cercetare ale geniului. În cazul unui eșec în îndeplinirea misiunii, șansa salvării este aproape nulă. Persoane

2-7

Dificultate

Logică

Abilități

Only 3 rooms available for today.

Book

Sunday \ 2022-09-25 \ Laboratory of Tesla

Sunday
\ 2022-09-25 \ Laboratory of Tesla

Monday \ 2022-09-26 \ Laboratory of Tesla

Monday
\ 2022-09-26 \ Laboratory of Tesla

Tuesday \ 2022-09-27 \ Laboratory of Tesla

Tuesday
\ 2022-09-27 \ Laboratory of Tesla

Cum se calculeaza suma in cazul in care rezervarea a fost facuta pentru “x” persoane, dar ulterior se schimba numarul ?

Pretul se recalculeaza dupa numarul de persoane venite. Pretul din confirmarea electronica este doar un pret informativ.

Câți membri poate avea o echipă?

Echipele pot fi formate din minim 2 persoane – max. 8. Recomandat este să fiți în număr maxim (șanse mai mari de evadare ;))

Prison Break 2-7 pers