Mr. Bean

Story of the game

Mr. Bean, prins în febra cumpărăturilor de Crăciun, plecat de-acasă, și-a montat în locuință câteva capcane pentru a-i împiedica pe ”oaspeții” nepoftiți să intre. Ca de obicei, planul lui și-a dovedit eficiența exact pe dos: vizitatorii reușesc să intre ușor, dar nu mai pot ieși. Pe parcursul jocului, participanții se vor întâlni cu multe lucruri familiare din lumea lui Mr. Bean,  distracția este garantată. Nu vă lăsați însă antrenați prea mult în această distracție deoarece în cazul unui eșec în a îndeplini obiectivul jocului înainte de revenirea lui de la cumpărături, veți fi nevoiți să petreceți sărbătorile împreună...Persoane

2-6

Dificultate

Logică

Abilități

Only 3 rooms available for today.

Book

Sunday \ 2021-09-19 \ Mr. Bean

Sunday
\ 2021-09-19 \ Mr. Bean

Monday \ 2021-09-20 \ Mr. Bean

Monday
\ 2021-09-20 \ Mr. Bean

Tuesday \ 2021-09-21 \ Mr. Bean

Tuesday
\ 2021-09-21 \ Mr. Bean

Înăuntru e întuneric?

Nu, în încăpere este lumină pe tot parcursul jocului.

Pe parcursul jocului există lucruri de care aș putea să mă sperii (animale, șocuri electrice sau alte lucruri înspăimântătoare)?

Nu. Jocul va crește nivelul de adrenalină al participanților datorită succesului dobândit de aceștia în urma rezolvării unora dintre puzzle-uri și nu datorită fricii.În jocurile The Ring și Horror Hospital sunt elemente care pot să vă sperie. La aceste camere vârsta recomandată pentru jucători este 16 de ani.