Prison Break

Story of the game

Ca mulți alții, probabil și voi ați cochetat cu ideea evadării dintr-o închisoare. Nu sunteți primii. Deși calea de ieșire a fost deja pregătită cu meticulozitate de prizonierii de dinainte, puțini au reușit să găsească drumul spre libertate. Zeci de ani de planificări, de săpat tuneluri și de speranțe au fost investiți în construirea în secret a căii de evadare. Nu este însă ușor, puteți evada doar ca o echipă, veți avea nevoie unii de alții. Păcăliți-l pe gardian, EVADAȚI!!!

Info: Jucătorii încep jocul cu picioarele legate. Colaborarea în echipă este cheia pentru a se elibera. După ce echipa se eliberează din lanțuri, trebuie să găsească și calea de ieșire din închisoare. Lanțurile sunt fixate cu șorțuri de plastic, iar jucătorii pot să se elibereze și să renunțe la joc în orice moment.Persoane

2-7 (recomandat min. 3 pers)

Dificultate

Logică

Abilități

Limita de vârstă 13+

Only 3 rooms available for today.

Book

Saturday \ 2024-02-24 \ Prison Break

Saturday
\ 2024-02-24 \ Prison Break

Sunday \ 2024-02-25 \ Prison Break

Sunday
\ 2024-02-25 \ Prison Break

Monday \ 2024-02-26 \ Prison Break

Monday
\ 2024-02-26 \ Prison Break

Despre siguranță

Fiecare cameră are un buton de panică la ieșire și oricine poate părăsi spațiul de joacă în orice moment. În cazul unei pene de curent, fiecare ușă se deschide automat. În caz de incendiu sunt disponibile extinctoare care pot fi folosite la nevoie. În toate încăperile există indicatoare care indică ieșirea din clădire. Urmărim constant jocul cu ajutorul camerelor de supraveghere ca să intervenim în procesul jocului, dacă este cazul. Tensiunea de alimentare folosită în camere este de voltaj foarte mic, acest lucru reducând în continuare orice risc de accidentare.

Echipe formate din copii, pot sa mearga neinsotiti de un adult?

Daca in echipa exista o persoana sub 12 ani este obligatoriu insotirea de un adult (+18).